Nyt fra webudvalget

Facebook-gruppe

Webudvalget har oprettet en Facebook-gruppe til alle beboerne i Øresundsparken. Der er flere formål med Facebook-gruppen:

 • Bestyrelse og udvalg kan lettere og hurtigere at komme i kontakt med grundejerne.
   
 • Flere medlemmer af samme hustand kan være medlem af Facebook-gruppen og derved kan man kommunikere mere direkte med flere personer end via e-mail og hjemmeside (Bemærk dog, at gruppen er et supplement til e-mails og hjemmesiden - ikke en erstatning.).
   
 • Bestyrelse og udvalg kan invitere til events, som medlemmerne får mulighed for at tilmelde sig.
   
 • Medlemmerne har mulighed for selv at poste indlæg, f.eks. med spørgsmål til andre, gode råd, hvis man gerne vil sælge noget eller hvad man nu har på hjertet og derved bliver det muligt at kommunikere med mange i grundejerforeningen på en gang uden at skulle stemme dørklokker.
   

Gruppen er en såkaldt hemmelig gruppe på Facebook, hvilket bl.a. betyder, at gruppen ikke kan søges frem, at alt indhold i gruppen udelukkende er synligt for gruppens medlemmer, og at man kun kan blive medlem via en invitation fra andre medlemmer.

Medlemskabet skal godkendes af gruppens administrator, Morten (Blå 45), som også står for hjemmesiden. Send en mail til webmaster.oeresundsparken@gmail.com, hvis du gerne vil være medlem af gruppen.

Der opfordres til, at man holder en sober tone i sine indlæg - ellers kan indlæg blive slettet og det pågældende medlem udelukket fra gruppen. Det samme gør sig gældende, hvis et medlem viser sig ikke at bo i Øresundsparken. Alle medlemmer opfordres til at kontakte administrator, hvis de mener at nogen ikke overholder disse spilleregler.

Har du ris eller ros, et ændringsforslag, en god idé eller lignende til hjemmesiden er du meget velkommen til at sende en besked til webudvalget herunder.

Send en besked til webudvalget

Mobilvenlig hjemmeside

Som nogle af jer måske allerede har bemærket, så er grundejerforeningens hjemmeside nu også tilgængelig som en decideret mobilside. Det vil sige, at siden er optimeret til mobiltelefoner - primært smartphones. Vi kan se, at flere og flere bruger mobiltelefonen til at gå ind på vores hjemmeside og det bliver altså endnu lettere nu.

Med venlige hilsner,

Webudvalget.